Η κριτική των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1.
Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Μακέντα. Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το πρώτο ημίωρο, έχασαν τη μάχη του κέντρου και παρά το γεγονός ότι μείωσαν σε 2-1, δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.
Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.
Ζίβκοβιτς (6): Δε φέρει ευθύνη στα δυο γκολ που δέχθηκε. Στο πρώτο η κεφαλιά του Μακέντα είναι ιδανική, ενώ στο δεύτερο έχει... εκτεθεί από την άμυνά του και αφού βγάζει το πρώτο σουτ, ο Ιωαννίδης παίρνει το ριμπάουντ. Δεν είχε άλλες επεμβάσεις, αλλά είδε την μπάλα στα δίχτυα του δυο φορές.
Βιεϊρίνια (4): Περίμενε περισσότερα από τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ. Δεν έκανε πολλά ανεβάσματα, ενώ έχοντας στην πλευρά του τον Βιγιαφάνιες ήταν αναγκασμένος να τον ακολουθεί και πιο κεντρικά. Σε όσα στημένα επιχείρησε, δε βγήκε κάτι καλό. Μέτρια εμφάνιση.
Ιγνκασον (3): Κακή εμφάνιση από τον στόπερ του ΠΑΟΚ. Ο Μακέντα τον νικάει κατακράτος στη φάση του 1-0, ενώ στο δεύτερο τέρμα αργεί να επιστρέψει και πάει παθητικά στον Καρλίτος. Είναι μέσα και στις δυο φάσεις που παραβιάστηκε η εστία της ομάδας του. Αυτό τα λέει όλα.
Κρέσπο (5): Στο δεύτερο γκολ προσπαθεί να διώξει την μπάλα από την πάσα του Καρλίτος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Είχε κάποιες καλές τοποθετήσεις και στο πρώτο μέρος έκανε ένα ανέβασμα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω. Σε καλύτερη κατάσταση από τον παρτενέρ του, αλλά μέχρι εκεί.
Μπάμπα (5): Είχε κάποια καλά ανεβάσματα από την αριστερή πλευρά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του. Στην επανάληψη, αμυντικά ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον Χατζηγιοβάνη.
Ουάρντα (6): Ηταν κινητικός, έχοντας ελευθερία στις κινήσεις του. Είχε κάποιες καλές μεταβιβάσεις, αφού αρκετές μπάλες περνούσαν από τα πόδια του. Δεν πήρε προσπάθειες ατομικές, ενώ κάποιες φορές θα μπορούσε. Από τη στιγμή που βγήκε εκτός παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ έχασε το κέντρο.
Ελ Καντουρί (6): Αθόρυβο ματς από τον χαφ του ΠΑΟΚ. Κέρδισε πολλές μονομαχίες κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη προσπάθησε δυο φορές από αριστερά να δημιουργήσει ρήγμα στην καλοστημένη άμυνα του Παναθηναϊκού. Από το 60' και μετά η απόδοσή του έπεσε...
Ζίβκοβιτς (6): Πιθανότατα μαζί με τον Ουάρντα, οι δυο πιο κινητικοί παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, πρώτα με κεφαλιά (η πιο κλασική) και στη συνέχεια με ωραίο φαλτσαριστό σουτ. Στην επανάληψη έριξε κι αυτός την απόδοσή του, σε σχέση με το πρώτο μέρος.
Τζόλης (4): Οχι καλή εμφάνιση από τον νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Είχε διάθεση στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι. Ο Μολό τον... έσβησε σε πολλές περιπτώσεις, ενώ ο άσος του δικεφάλου φάνηκε να έχει νεύρα από το δυναμικό παιχνίδι του Γάλλου. Βρέθηκε μια φορά σε καλό σημείο στην επανάληψη, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.
Σβαμπ (5): Έδωσε τις μάχες του, προσπάθησε να κάνει κάποιες καλές εναλλαγές, έχοντας τη γνωστή ποιότητα που τον χαρακτηρίζει. Ούτε φοβερό ματς, ούτε κακό για τον Αυστριακό χαφ σήμερα. Κι αυτός μετά το 60' , όταν ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει το κέντρο, είχε τα προβλήματά του.
Σβιντέρσκι (6): Έπαιξε πολλές φορές με πλάτη, παίζοντας πολύ... ξύλο με τους αντιπάλους αμυντικούς. Ενώ δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του, στο κομμάτι της εκτέλεσης ή της δημιουργίας, έδειξε την κλάση του στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, όταν κυνήγησε τη φάση και έδωσε την ασίστ στον Κρμέντσικ.
Κριμέντσικ (6): Μπήκε στο 67΄ και προσπάθησε να δώσει επιθετική πνοή στον ΠΑΟΚ, χάνοντας μια ευκαιρία, προτού σημειώσει το γκολ προ κενής εστίας. Δεν τροφοδοτήθηκε περαιτέρω από τους συμπαίκτες του.
Ροντρίγκο (5): Δεν πρόλαβε να φανεί, αν και βγάζει την μπαλιά που κυνήγησε ο Σβιντέρσκι στο γκολ. Είναι μέσα στη φάση του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού. Λίγα πράγματα από τον παίκτη που πήρε τη θέση του Βιεϊρίνια.
Μουργκ: Δεν μπορεί να κριθεί. Πέρασε στη θέση το Τζόλη και αγωνίστηκε λίγο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






