Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Δείτε την κριτική των παικτών του Άρη από το sport-fm.gr για την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης είδε τον Διούδη να κατεβάζει ρολά και ηττήθηκε 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δείτε την κριτική των παικτών του Άρη από το sport-fm.gr!

Η βαθμολογία με άριστα το 10

Σιαμπάνης (6): Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, τον εκθέτει η άμυνά του. Ουσιαστικά από τη φάση εκείνη και μέχρι το 62', όταν και λέει «όχι» στον Εμμανουηλίδη, ήταν απλά θεατής του αγώνα.

Σούντγκρεν (6): Παρότι δεν ήταν καλός με την ΑΕΚ, ο Μάντζιος τον ξεκίνησε και πάλι στην 11άδα. Μείωσε τα λάθη του -τρία από εννέα μεσοβδόμαδα- αλλά και πάλι δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του Άρη από τα άκρα.

Ιωάννου (6): Στα ίδια επίπεδα με τον Σουηδό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Βοήθησε περισσότερο αμυντικά, αλλά δημιουργικά όχι και τόσο…

Ροζ (6): Πιο σταθερός σε σχέση με το ματς απέναντι στη ΑΕΚ, με μόλις 1 λάθος. Ταλαιπωρήθηκε, πάντως, πολύ από Καμπετσή, Εμμανουηλίδη (πίεζε ψηλά) και Ιωαννίδη, όπως και όλη η άμυνα των «κίτρινων».

Μπεναλουάν (5): Απόψε ήταν χειρότερος από τον παρτενέρ του, ενώ στο παιχνίδι με την Ένωση συνέβη το ανάποδο. Έξι λάθη, ζορίστηκε αρκετά…

Τζέγκο (7): Προτιμήθηκε στο πλάι του Χαβιέρ Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής και έκανε καλό παιχνίδι, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια.

Ματίγια (7): Πάλευε στα χαφ, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι όσο μπορούσε. Αυτήν τη φορά είχε άξιο συμπαραστάτη του τον Γκάμα, αλλά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μαντσίνι (6): Από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες του Άρη. Στο 36' χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας με προβολή την μπάλα στο δοκάρι του Διούδη.

Γκαρσία (5): Δέκα λάθη, εκτός ρυθμού, ο χειρότερος μαζί με Λόπεθ του γηπέδου. Πρέπει να βρει λύση ο Άρης στο θέμα του.

Γκάμα (8): Στο πρώτο ημίχρονο τον… ψάχναμε και στο δεύτερο εμφανίστηκε! Τρομερό παιχνίδι, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Απλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα πρέπει να τα δει…

Λόπεθ (5): Ο μοναδικός φορ του Άρη, απλά διένυε μέτρα στο γήπεδο. Δεν μπόρεσε να απειλήσει στο πρώτο 45λεπτο -ούτε, βέβαια, τροφοδοτήθηκε- και έγινε αλλαγή.

Σάσα (7): Καμία σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ανασταλτικά ήταν σχεδόν αλάνθαστος.

Σίλβα (6): Μπήκε στο 68' για να βρει ο Άρης το γκολ της ισοφάρισης. Πάλεψε, πίεσε την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά μέχρι εκεί.

Μάνος (7): Εξαιρετικός, δραστήριος, έδωσε ενέργεια στην ομάδα του, αλλά είναι και ο μοιραίος. Τι να κάνει και αυτός; Αφού… Διούδης!

Σάκιτς και Γκανέα μπήκαν προς το τέλος του ματς και δεν μπορούν να κριθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Φρένο από Διούδη, γκάζι για τετράδα από Παναθηναϊκό!
Αλαφούζος: «Κάποιοι δεν πρέπει να δείχνουν ότι στεναχωριούνται όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός»
Καταγγέλλει υβριστική επίθεση του Καρυπίδη στον Μπολόνι ο Παναθηναϊκός
Η σύρραξη μετά την λήξη και ο ειρηνοποιός Μπόλονι (videos)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x