Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Άρης, με τον Κουέστα να κάνει ολέθριο λάθος υπογράφοντας τον αποκλεισμό των «κίτρινων».

Έναν απίστευτο αποκλεισμό γνώρισε ο Άρης, που κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση μέχρι το 86ο λεπτό, αλλά ο Κουέστα δεν πήρε… χαμπάρι τι του είχε ετοιμάσει ο Μπουχαλάκης.

Ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» αμέριμνος άφησε την μπάλα μπροστά του για να γεμίσει, αλλά ο μέσος του Ολυμπιακού καραδοκούσε και αφού έκλεψε για το 1-1, έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της ομάδας του Μάντζιου για πρόκριση, που μέχρι εκείνο το σημείο είχε δείξει καλά στοιχεία.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του Άρη.

Η βαθμολογία των παικτών του Άρη

Κουέστα (2): Ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον αποκλεισμό της ομάδας του. Το λάθος του ήταν τραγικό που δεν συναντάς ούτε σε τοπικό, με αποτέλεσμα να χύσει το γάλα από την καρδάρα, το οποίο με κόπο είχαν μαζέψει οι συμπαίκτες του.

Ροζ (7): Πολύ καλό ματς από τον στόπερ του Άρη. Σωστός στις τοποθετήσεις του, τα πήγε καλά με τον Χασάν και βοήθησε στο να μην μπορέσει ο Ολυμπιακός να απειλήσει τον Κουέστα. Αρκετά καλός και στο ψηλό παιχνίδι, καθάριζε στον αέρα όποτε χρειαζόταν.

Δεληζήσης (7): Θετική η παρουσία του δίπλα στον Ροζ. Αρκετά κοψίματα και λιγοστά λάθη. Σωστός σχεδόν σε όλες τις τοποθετήσεις του στο ματς, τα πήγε καλά απέναντι στο επιθετικό δίδυμο των «ερυθρόλευκων».

Σούντγκρεν (6): Στο ξεκίνημα είχε προβλήματα απέναντι στις υπεραριθμίες που δημιουργούσε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα του, ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του, είχε όλη την πλευρά και βοήθησε και επιθετικά την ομάδα του.

TO PAMESTOIXIMA.GR EINAI ΕΔΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ! |+21

Advertisement

Σάκιτς (5): Είχε πολλά προβλήματα με Ανδρούτσο και Ρατζέλοβιτς σε όλο το ματς. Τον έβαλαν στη μέση με αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν είχει βοήθειες να μένει εκτεθειμένος. Αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός από ένα σημείο και μετά να παίζει από την πλευρά του.

Σάσα (6): Δεν ήταν το καλύτερο αλλά ούτε το χειρότερο του βράδυ. Έτρεξε αρκετά, έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι, όταν χρειάστηκε πίεσε ψηλά, αλλά δεν ήταν σταθερός στις μεταβιβάσεις του.

Τζέγκο (7): Σε πολύ καλό βράδυ, σχεδόν κατάπιε τον Τιάγκο Σίλβα. Καίριος στις τοποθετήσεις του, σωστός στις μεταβιβάσεις του, εξαιρετικός και στο ανασταλτικό κομμάτι. Κατάπιε χιλιόμετρα απόψε.

Μπερτόγλιο (7): Το πέναλτι που κέρδισε από τον Ανδρούτσο ήταν ένα μικρό δείγμα της προσφοράς του. Έκανε αθόρυβη δουλειά. Δεν φάνηκε πολύ, αλλά ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των «ερυθρόλευκων». Ως δεύτερος επιθετικός που γινόταν δημιούργησε ρήγματα και από ένα τέτοιο ήρθε το πέναλτι και το γκολ του Άρη.

Μπρούνο Γκάμα (6): Εύστοχος στο πέναλτι που κέρδισε ο Μπερτόλιο, αλλά γενικά δεν ήταν στην καλή βραδιά του. Έτρεξε αρκετά, αλλά γενικά εγκλωβίστηκε και εξουδετερώθηκε απόψε με αποτέλεσμα ο Άρης να στερηθεί τη βοήθεια του στο δημιουργικό κομμάτι. Επιπλέον ανασταλτικά δεν στήριζε τον Σάκιτς με αποτέλεσμα ο Ανδρούτσος με τον Ρατζέλοβιτς να δημιουργούν προβλήματα από αριστερά.

Μαντσίνι (5): Δεν ήταν στη καλή του μέρα. Δεν μπόρεσε να απειλήσει, δεν μπόρεσε να κάνει σωστά γεμίσματα και να περάσει μπάλες σε Μπερτόλιο και Μάνο.

Μάνος (6): Ότι έχει να δώσει το δίνει πάντα και το έκανε και απόψε. Έδωσε τις μάχες του με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, είχε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι, αλλά αναγκαζόταν να παίζει μακριά από εκεί που έπρεπε να είναι με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος.

Κάτσε (5): Μπήκε για το τελευταίο 15λεπτο αλλά δεν ακούμπησε. Σκοπός του ήταν να παγώσει το ρυθμό και δεν το έκανε σε καμία περίπτωση.

Σίλβα (5): Ακριβώς ίδια εικόνα με τον Κάτσε. Μπήκε για ειδική αποστολή, αλλά πνευματικά δεν ακολούθησε.
Μπεναλουάν: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x