Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Δείτε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από το sport-fm.gr για την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει ένα τεράστιο διπλό (0-1) στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, με τον Σωκράτη Διούδη να κατεβάζει ρολά και τον Αργύρη Καμπετσή να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ, πρώτο του από την Πρωταπριλιά του 2019!

Πώς τα πήγαν, όμως, αναλυτικά οι «πράσινοι»;

Δείτε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από το sport-fm.gr!

Η βαθμολογία με άριστα το 10

Σωκράτης Διούδης (9): Απλά ανίκητος. Με τις σπουδαίες αποκρούσεις του στο δεύτερο 45λεπτο κράτησε όρθια την ομάδα του -και ανέπαφη την εστία του για τέταρτο σερί παιχνίδι! Με διαφορά ο MVP της αναμέτρησης, ίσως και ολόκληρης της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μολό (6): Σταθερός στο… 6 ο Γάλλος, που παραμένει «τίμιος». Δεν ήταν το καλύτερό του παιχνίδι, αλλά ούτε, φυσικά και το χειρότερό του. Αγωνίστηκε ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας και τα πήγε καλά, αλλά μπορούσε και καλύτερα. Σημαντικό το γεγονός ότι δεν… ξεχνούσε να επιστρέψει στη θέση του όταν ανέβαινε.

Χουάνκαρ (7): Εξαιρετικός τακτικά ο Ισπανός, και αυτός είχε γρήγορες επιστροφές και έπεφτε με δύναμη στις φάσεις, όταν η ομάδα του ήταν ταμπουρωμένη πίσω. Εκτελεί, δε, ιδανικά το φάουλ, από το οποίο προέρχεται το γκολ του «τριφυλλιού».

Σένκεφελντ (6): Είχε πολλή δουλειά ο Ολλανδός. Προσπάθησε, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, έχασε και αρκετές, αλλά… Διούδης!

Πούγγουρας (6): Καλύτερη εικόνα από το ταίρι του στο κέντρο της άμυνας. Έπεφτε με αυτοθυσία πάνω στις φάσεις, πάλευε με νύχια και με δόντια, για να μην επιτρέψει στους παίκτες του Άρη να απειλήσουν.

Βέλεθ (7): Απέναντι στην πρώην ομάδα του «γράφει» την πρώτη του ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα. Χάνει, δε και μια τεράστια ευκαιρία, προκειμένου να χριστεί σκόρερ. Από τον Ισπανό χαφ δεν περιμένει κανείς να «φτιάξει» παιχνίδι, αλλά έγινε δημιουργός απόψε, ενώ τα πήγε περίφημα ως «κόφτης» μπροστά από τα στόπερ της ομάδας του.

Αλεξανδρόπουλος (7): Ακόμα… τρέχει. Γυρνούσε στην άμυνα, έκοβε, μοίραζε και, κυρίως, βοηθούσε τον Μαουρίσιο, ο οποίος από κάποιο σημείο και μετά δεν είχε πια ανάσες.

Μαουρίσιο (6): Δημιουργικά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και ο Βραζιλιάνος δεν ξέφυγε από αυτήν τη μετριότητα. Εκείνος, πάντως, επωμίστηκε το βάρος να «χτίσει» τις όποιες επιθέσεις έβγαλε το «τριφύλλι», αλλά η απουσία του λόγω κορωνοϊού φάνηκε, αφού από ένα σημείο και μετά ξέμεινε από δυνάμεις και αντικαταστάθηκε.

Ιωαννίδης (6): Έχει φάει πολύ «ξύλο» από τους αμυντικούς του Άρη, παρ’ όλα αυτά δεν «μάσησε». Πίεζε, πάλευε, συνεργαζόταν ωραία με τους συμπαίκτες του και γυρνούσε για βοήθειες αμυντικά, «γράφοντας» και αυτός κάμποσα χιλιόμετρα.

Εμμανουηλίδης (7): Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δραστήριος. Με τις κούρσες του δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Άρη, όσες φορές ο Παναθηναϊκός βγήκε από το καβούκι του. Τρομερή η ενέργειά του να περάσει τρεις παίκτες του Άρη, αλλά νικήθηκε από τον Σιαμπάνη.

Καμπετσής (8): Του… κλέβει τη δόξα ο Διούδης. Ο 21χρονος -που είχε ασίστ με την ΑΕΛ- έδωσε μια τεράστια νίκη στην ομάδα του με το πρώτο του γκολ από την Πρωταπριλιά του 2019. Σαν… ψέμα! Και να φανταστεί κανείς πως ουδείς περίμενε πως ο Μπόλονι θα τον ξεκινήσει, ούτε καν ο ίδιος. Έτρεξε, πίεσε, πονοκεφάλιαζε τους αντίπαλους αμυντικούς. Εξαιρετικός!

Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης -επέστρεψε μετά από έξι μήνες- μπήκαν προς το τέλος του ματς και δεν μπορούν να κριθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Φρένο από Διούδη, γκάζι για τετράδα από Παναθηναϊκό!
Αλαφούζος: «Κάποιοι δεν πρέπει να δείχνουν ότι στεναχωριούνται όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός»
Καταγγέλλει υβριστική επίθεση του Καρυπίδη στον Μπολόνι ο Παναθηναϊκός
Η σύρραξη μετά την λήξη και ο ειρηνοποιός Μπόλονι (videos)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x