Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Δείτε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από το sport-fm.gr για την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 4Χ4 με τη νίκη του (2-0) επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο και συνεχίζει το… κυνήγι της Ευρώπης.

Πώς τα πήγαν, όμως, αναλυτικά οι «πράσινοι»;

Δείτε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από το sport-fm.gr!

Σωκράτης Διούδης (7): Παρότι θεατής, κυρίως, στο παιχνίδι, το… μεροκάματο το έβγαλε, καθώς στο 82' προλαβαίνει στο… τσακ τον Γρίβα, που βρέθηκε μια «ανάσα» από το 1-1, αποκρούοντας την κεφαλιά του Διαμαντή.

Μολό (6): Όπως σε κάθε του παιχνίδι, τίμιος, κάλυψε και πάλι μια χαρά το δεξί άκρο της άμυνας. Κρατούσε θέση, δεν… ξεχνούσε να επιστρέψει, αλλά δημιουργικά δεν μπόρεσε να φανεί.

Χουάνκαρ (5): Το πάλεψε, προσπάθησε, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά.

Σένκεφελντ (8): Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ολλανδό, που βάζει τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ με το πρώτο του φετινό γκολ. Κάνει τρομερή επέμβαση μόλις στο 5' πάνω στον Σαρδινέρο, που είχε… οπλίσει και γενικώς ήταν «κέρβερος» απόψε στην άμυνα.

Πούγγουρας (6): Μέτριο παιχνίδι, είχε κάποιες στιγμές αδράνειας, ενώ δεν βοήθησε και αυτός επιθετικά.

Βέλεθ (7): Ανασταλτικά ήταν και πάλι εξαιρετικός, έπεφτε με δύναμη στις φάσεις και κέρδισε πολλές μονομαχίες. Το δημιουργικό είναι γνωστό πως δεν είναι το δυνατό του σημείο…

Αλεξανδρόπουλος (9): Δεν είναι μόνο η… μαγεία που μας προσέφερε -σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι- με την ενέργειά του στο δεύτερο γκολ. Έχει κάνει τρομερή δουλειά στη μεσαία γραμμή, σχεδόν αλάνθαστος, δείχνοντας πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παναθηναϊκού.

Ιωαννίδης (5): Έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν κατάφερε να τον «νιώσουν» στην άμυνα των Κρητικών. Πίεζε ψηλά για να κλέψει μπάλες, έδωσε αρκετές μονομαχίες, αλλά γενικά δεν φάνηκε.

Εμμανουηλίδης (7): Πολύ δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε κάποια ρήγματα στην άμυνα του ΟΦΗ. Το κύριο είναι πως είναι ξεκάθαρο πια πως παίζει με αυτοπεποίθηση.

Καμπετσής (7): Ήταν να μην… αρχίσει ο νεαρός επιθετικός. Δεύτερο σερί ματς που βρίσκει δίχτυα, ήταν δραστήριος και αν και δεν του βγήκαν οι φάσεις, τη… δουλειά του την έκανε.

Μακέντα (5): Μπήκε στο 69', κράτησε μπάλα, αλλά τίποτα άλλο.

Αϊτόρ (6): Και αυτός μπήκε στο 69', αλλά με καλύτερη παρουσία από τον Ιταλό. Είχε μια εξαιρετική ενέργεια, με το αριστερό του σουτ να σταματάει στο δοκάρι.

Βιγιαφάνιες -έπαιξε μετά από καιρό- Χατζηθεοδωρίδης αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x