Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Διασώθηκαν οι Αμρ Ουάρντα και Αντελίνιο Βιερίνια, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι για τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Σε ένα ματς που ΠΑΟΚ προβλημάτισε ξανά απέναντι στον Απόλλωνα (2-2) και γλύτωσε το κάζο χάρη στον γκολ του Ίνγκασον, το sport-fm.gr ακτινογραφεί τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Ζίφκοβιτς (2): Ο Απόλλων πραγματοποίησε μόλις δύο τελικές εντός στόχου, οι οποίες κατέληξαν και σε γκολ. Ο Σέρβος δεν ευθύνεται σίγουρα στο πέναλτι, αλλά πιθανότατα ούτε και στο τετ-α-τετ με τον Φερνάντες όπου απλά νικήθηκε. Παρόλα αυτά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πάρει καλό βαθμό.

Ίνγκασον (6): Για ένα ακόμη ματς σώζει εν μέρει τον ΠΑΟΚ στο τέλος του ματς με το γκολ. Αμυντικά σκληροτράχηλος, αν και φλέρταρε με την αποβολή λίγο πριν σκοράρει.

Βαρέλα (4): Του πιστώθηκε η ασιστ στο γκολ του Ίνγκασον ενώ γενικά δεν είχε πολύ δουλειά στο ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι απείλησαν λίγες και καλές φορές.

Βιερίνια (6): Σταθερός σε άμυνα και ακόμα καλύτερος σε επίθεση, αφού ηγήθηκε για τον ΠΑΟΚ και έψαξε το γκολ. Από τους λίγους που διασώθηκαν.

Περέιρα (4): Μέτριο παιχνίδι χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ενέργεια, στο ίδιο μήκος κύματος με πολλούς συμπαίκτες του σε μια «αδιάφορη» αγωνιστικά μέρα.

Σβαμπ (5): Το πάλεψε έως ένα σημείο αλλά και αυτός βρέθηκε σε κακό φεγγάρι με αρκετά λάθη. Δεν βοήθησε την ομάδα όσο περίμεναν οι Θεσσαλονικείς και γενικά πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση.

Ελ Καντουρί (2): Πέρασαν αρκετές μπάλες στην μεσαία γραμμή από τα πόδια του αλλά… τίποτα. Καμία προσπάθεια επιθετικά, αρκετά λάθη, με αποκορύφωμα το πέναλτι πάνω στον Ιωαννίδη.

Μουργκ (4): Αν και έβγαλε θέληση στα πρώτα λεπτά, από ουσία τίποτα. Δεν βοήθησε σε τίποτα και γενικά πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ.

Ουάρντα (6,5): Με διαφορά ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο με πέντε τελικές προσπάθειες και ένα γκολ. Ξεχώρισε αναμφισβήτητα ανάμεσα στους κάτω του μετρίου συμπαίκτες του.

Τζόλης (2): Ίσως το χειρότερό του παιχνίδι στη σεζόν, αφού δεν έπιασε σε καμία περίπτωση την στάνταρ απόδοση που μας έχει συνηθίσει. Πέντε λάθη, μηδέν τελικές προσπάθειες και αντικατάσταση στο 62’.

Κρμέντσικ (3): Άλλος ένας παίκτης του Πάμπλο Γκαρσία που σήμερα δεν βοήθησε πουθενά τον «Δικέφαλο του Βορρά». Δεν έβγαλε ενέργεια και αναλώθηκε σε μονομαχίες χωρίς ουσία, κάνοντας και τέσσερα λάθη.

Αλλαγές

Σβιντέρσκι (2): Την μια και μοναδική φορά που βρέθηκε απέναντι από τον Βέρχουλστ, ο Πολωνός σέντερ φορ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Καγκάβα (4): Σε 37’ συμμετοχής δεν έκανε πολλά. Σίγουρα περίμενε καλύτερο το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά η είσοδός του στο ματς δεν άλλαξε κάτι.

Ζίβκοβιτς (1): Είτε μπήκε είτε δεν μπήκε, το ίδιο και το αυτό. Ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία τον έριξε στο ματς για να βοηθήσει με το ταλέντο του, δεν κατάφερε ποτέ να ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς.

Λάμπρου(-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x