Γαλλία

Η Λιλ ετοιμάζεται για νέα τεράστια πώληση

Ένα χρόνο μετά την παραχώρηση του Νικολά Πεπέ στην Άρσεναλ, η Λιλ φαίνεται πως είναι έτοιμη να πωλήσει και τον ταλαντούχο Βίκτορ Οσιμέν με περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ, επίσης.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το τμήμα σκάουτινγκ της Λιλ, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια αλλά και να βγάζει εξαιρετικούς παίκτες.

Αυτό, φυσικά, αποφέρει και μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία του συλλόγου, κάτι που είναι επίσης σημαντικό. Δεν ξεχνάει κανείς την παραχώρηση του Νικολά Πεπέ στην Άρσεναλ με 80 εκατ. ευρώ πριν από έναν χρόνο. Και τώρα, φαίνεται πως η Λιλ ετοιμάζεται για μία ακόμη τεράστια πώληση.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Γάλλος δημοσιογράφος Ματ Σπιρό, η Λιλ έχει στα χέρια της μία πρόταση 85 εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο Νιγηριανό φορ, Βίκτορ Οσιμέν, ωστόσο δεν αναφέρει το όνομα της ομάδας.

Ο 21χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην πρώτη του χρονιά με την γαλλική ομάδα, σκοράροντας 18 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x