Γαλλία

Η Λιόν επιδιώκει την επιστροφή-βόμβα του Μπενζεμά!

Ο Καρίμ Μπενζεμά μετάνιωσε τη μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία και η Λιόν από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, θέλει να τον φέρει πίσω στη Γαλλία!

Ο Καρίμ Μπενζεμά γνωστοποίησε πρόσφατα στη διοίκηση της Αλ Ίτιχαντ την επιθυμία του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό έχει τεθεί εκτός ομάδας και πλέον προπονείται μόνος του.

Άμεσα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ενδιαφέρθηκαν για τον Γάλλο σταρ, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις μοιάζουν απαγορευτικές, ακόμη και για τον πιο πλούσιο σύλλογο.

Ανάμεσα στους επίδοξους «μνηστήρες» και η Λιόν που θέλει να φέρει πίσω στη Γαλλία το δικό της «παιδί». Παρότι δεν έχει τους οικονομικούς πόρους για να το καταφέρει, ποντάρει στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει μαζί του, αλλά και στην αποδεδειγμένη αγάπη του Μπενζεμά για το σύλλογο.



Οι επτάκις πρωταθλητές της Ligue 1 διανύουν τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας τους, παραπαίουν αγωνιστικά και βρίσκονται τώρα στην 16η θέση της βαθμολογίας. Αυτή οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και για να την αποφύγουν, θα ήθελαν τη συμβολή του κορυφαίου Γάλλου επιθετικού.

Σύντομα θα υπάρξουν συζητήσεις του Μπενζεμά με ανθρώπους της Saudi Pro League, οι οποίοι επιθυμούν την παραμονή του στη Μέση Ανατολή, ακόμη και με την προϋπόθεση να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος!

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x