Ιταλία

Η Μαρία Σένσι επιτίθεται στον Τότι

Η χήρα του πρώην προέδρου της Ρόμα, επιτέθηκε φραστικά στον Φραντσέσκο Τότι, για το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε στο πάρτι των γενεθλίων του.

Η Μαρία Σένσι, χήρα του πρώην προέδρου των «Τζιαλορόσι» Φράνκο, επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Φραντσέσκο Τότι διότι δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση για τη γιορτή που έγινε προς τιμήν του «capitano».

Η οικογένεια Σένσι, πήρε «στραβά» το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε στη γιορτή των γενεθλίων του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι, με την κόρη του πρώην προέδρου Φράνκο να μην σχολιάζει το θέμα, τη μητέρα της όμως Μαρία να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η οικογένειά μας τον έχει μεγαλώσει εδώ και είκοσι χρόνια, με απογοήτευσε ως άνθρωπος».

Η επίθεση

Η χήρα του Φράνκο Σένσι δεν «μάσησε» τα λόγια της: «Έκανε πολύ καλά να μείνει στη Ρώμη αλλά και ο σύζυγός μου και η κόρη μου να τον κρατήσουν. Του προσφέραμε πάντα ότι ήθελε για να τον κρατήσουμε. Αυτά τα πράγματα όμως είναι σημαντικά. Ποτέ δεν θα πήγαινα στο πάρτι αλλά για την κόρη μου με δυσαρεστεί». Στη συνέχεια η Μαρία Σένσι αναφέρθηκε και στην οικογένεια του αρχηγού της Ρόμα, στη μητέρα του Φιορέλα και στον αδερφό του Ρικάρντο λέγοντας: «Η κυρία θα πρέπει να είναι ευγνώμον επειδή ο σύζυγός μου βοήθησε τον άλλο της γιο της σε ώρα ανάγκης, καθιστώντας τον μάνατζερ του Φραντσέσκο. Γι 'αυτό και ο σύζυγός μου είχε τσακωθεί με την Τζαβάλια, την προηγούμενη μάνατζερ του Τότι», ενώ ακολούθως «επέστρεψε» στον Τότι τονίζοντας: «Οφείλει να αναλάβει ορισμένες ευθύνες. Ειδικά μετά από τόσα χρόνια δεν είναι πλέον αγόρι αλλά άντρας. Είναι το τρίτο ή το τέταρτο λάθος που κάνει με την οικογένειά μας. Τον είχα προσκαλέσει να παρευρεθεί στα γραφεία μας όταν η κόρη μου παραχωρούσε τις μετοχές του συλλόγου και αυτός δεν εμφανίστηκε».

Διπλωματία

Η Ροζέλα Σένσι, λίγες μέρες νωρίτερα, αναφερόμενη στον Τότι είχε πει: «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Μεγαλώσαμε μαζί». Τίποτε δεν έδειχνε πως οι σχέσεις ήταν τεταμένες. Η σύζυγος του παίκτη Ιλάρια Μπλάζι, σε συνέντευξή της στη Gazzetta dello Sport, είχε δηλώσει πως ο «capitano» ήταν ένας γιος για την οικογένεια Σένσι και πως τον Μάρτιο, όταν γεννήθηκε το τρίτο παιδί τους, η πρώην πρόεδρος της Ρόμα είχε επισκεφθεί στο μαιευτήριο την μητέρα και το νεογέννητο. Η επιλογή των προσκεκλημένων ανήκε στους διοργανωτές της εκδήλωσης (η κουνιάδα του Σίλβια και οι συνεργάτες της) και όπως όλα δείχνουν κινήθηκαν με την σκοπό να μην δημιουργηθεί οποιαδήποτε διπλωματικό επεισόδιο , με τον Φραντσέσκο να στέλνει πρόσκληση μόνο σε δέκα περίπου άτομα που αποτελούν μέλος της ιστορίας της Τριγκόρια, δίχως να περιλαμβάνονται σε αυτά τα μέλη της οικογένειας Σένσι, μη θέλοντας να φέρει σε δύσκολη θέση με μία συνάντηση τους πρώην ηγέτες του συλλόγου και τους νυν ιδιοκτήτες.

Το «κάρφωμα»

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Σένσι, η κόρη Ροζέλα έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook: «Φραντσέσκο τα τελευταία χρόνια σεβάστηκες όλες σου τις υποχρεώσεις σου με τον σύλλογο. Καταλαβαίνω τα λόγια πικρίας της μητέρας μου, τα οποία όμως δείχνουν όλη την αγάπη που είχε πάντα για σένα. Γι’ αυτό η σχέση μας βασίζεται σε μία ουσιαστική αγάπη πέρα από την επαγγελματική άποψη. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο να νικήσουμε διότι η οικογένειά μου και ο Φραντσέσκο πάντα αυτό θέλαμε και γι’ αυτό αγωνιζόμασταν. Για την αγάπη μας, τη Ρόμα. Θέλω να είσαι καλά αδερφέ μου».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x