Ελλάδα

Αυγενάκης: «Η μελέτη των FIFA/UEFA είναι μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση που μας βρίσκει σύμφωνους»

Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα σημεία της «ολιστικής μελέτης» για το ποδόσφαιρο, ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για μια «ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση».

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για την κατάσταση που επικρατεί με την έως τώρα εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, ρωτήθηκε και για την «ολιστική μελέτη» που έχουν εκπονήσει οι FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια της κυβέρνησης.

Ο κ. Αυγενάκης, αν και του ζητήθηκε, απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα σημεία της μελέτης και γενικώς στο τι αυτή περιλαμβάνει, ωστόσο δήλωσε απόλυτα σύμφωνος με το περιεχόμενό της και έτοιμος για την εφαρμογή της:

«Έχουμε πλήρη εικόνα και είμαστε απολύτως σύμφωνοι ότι πρέπει αυτή η μελέτη να αγκαλιαστεί από όλους. Είναι ένα σύνολο, μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες εξελίξεις για να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα. Να εφαρμόσουμε την πρόταση. Αναμένουμε και θα ενημερωθείτε.

Η μελέτη εμπεριέχει μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση και δεν είναι μόνο για ένα θέμα. Αυτό που θέλουμε είναι ένα ποδόσφαιρο καθαρό χωρίς εντάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x