Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί την παραμονή των Κανσέλο και Φέλιξ!

Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ έχουν αφήσει ικανοποιημένους Τσάβι και Λαπόρτα και θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση «μονιμοποίησής» τους στην Μπαρτσελόνα.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα ανέλαβε να βάλει στον ίσιο δρόμο τις καριέρες των Φέλιξ και Κανσέλο. Αμφότεροι απλά κρατούσαν… χώρο σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα και έψαχναν λύση στον παραγκωνισμό τους. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν άλλωστε το πέρασαν σε Τσέλσι και Μπάγερν χωρίς όμως να ικανοποιήσουν.

Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε ιδανικός «προορισμός» και για τους δύο, αφού εκεί θα είχαν τον χώρο και το χρόνο για να αποδείξουν τι αξίζουν. Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν είχαν τους οικονομικούς πόρους για τους αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και τους δανείστηκαν από τις ομάδες τους.

Έξι μήνες μετά έχουν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και πλέον οι αρμόδιοι της Μπαρτσελόνα, Τσάβι και Λαπόρτα θέλουν να τους κρατήσουν στη Βαρκελώνη. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο γνωστός ατζέντης και συμπατριώτης των δύο Πορτογάλων, Ζόρζε Μέντες.



«Η Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί τους και μετά το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται ο δανεισμός τους. Σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά και των δύο», είπε στην πορτογαλική εφημερίδα Record ο Μέντες, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα».

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x