Γαλλία

Η Παρί θέλει τον Ράσφορντ για αντικαταστάτη του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη από το καλοκαίρι και η Παρί ίσως να βρει στο πρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ τον αντικαταστάτη του.

Στο πρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ βλέπει η Παρί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θεωρείται δεδομένο πως το καλοκαίρι θα μετακομίσει (ως ελεύθερος) στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mirror», η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Άγγλο το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του επί σειρά ετών ηγέτη της.

Γι' αυτό τον λόγο, έχει ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του 26χρονου επιθετικού της Γιουνάιτεντ και προσφέρει στον Ράσφορντ πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

O Mάρκους Ράσφορντ έχει φέτος 7 γκολ και 6 ασίστ σε 34 εμφανίσεις στη Γιουνάιτεντ, όπου αγωνίζεται σε όλη την καριέρα του.

Επιμέλεια: Aντώνης Γάλλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x