Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να γίνει 100αρα

Για την Ρεάλ Μαδρίτης φέτος προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και για να το πετύχει θα πρέπει να συγκεντρώσει 100 βαθμούς, σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Τη σεζόν 2011-2012 η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το πρωτάθλημα Ισπανίας κάτω από τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο συγκεντρώνοντας 100 βαθμούς. Τόσους χρειάστηκε η ομάδα του Ζοσέ για αν ξεπεράσει αυτή του Γκουαρντιόλα. Φέτος οι μπλάνκος» έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα φτάνοντας τους 100+ βαθμούς.

Με την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα να «πετούν» ανέλπιστα βαθμούς, η Ρεάλ κοιτάει να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά της και να «χτίσει» πάνω σε αυτό οδηγώντας από την αρχή την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Ζιντάν έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς αυτό είναι και η επιθυμία όλης της ομάδας. Ο Γάλλος προειδοποίησε πως θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο από τις προηγούμενες σεζόν γιατί οι 92, 94 ή 96 βαθμοί δεν θα είναι αρκετοί για να ξεπεράσουν την Μπαρτσελόνα.

Το ρεκόρ του Μουρίνιο της σεζόν 2011-2012, με 121 γκολ υπέρ και μόνο 2 ήττες μοιάζει μία αρκετά μεγάλη πρόκληση για την Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν.


Επιμέλεια:Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x