Γενικά

Η Σαπεκοένσε αποδέχθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα

Την πρόταση της Μπαρτσελόνα να πάρει μέρος στο ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι στην Βαρκελώνη, αποδέχθηκε η Σαπεκοένσε.

Η Μπαρτσελόνα έκανε πρόσκληση στη Σαπεκοένσε, να πάρει μέρος στο ετήσιο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει, ώστε να στηρίξει οικονομικά τον σύλλογο μετά την απίστευτη τραγωδία που βίωσε.

Μετά την επίσημη πρόσκληση που έστειλαν οι Καταλανοί, τονίζοντας ότι θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, έλαβαν θετική απάντηση από τη διοίκηση, με την ομάδα να παίρνει μέρος στο Joan Gamper 2017.

«Είναι τιμή μας και θα χαρούμε να παίξουμε...» ανέφερε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ιβάν Τόσο, μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x