Ιταλία

Η Τζορτζίνα θα παίξει ρόλο στην πιθανή μεταγραφή του Ρονάλντο στην Παρί

Η Τζορτζίνα ψάχνει σπίτι στην Γαλλία λόγω της δουλειάς της στο μόντελινγκ και αυτό το γεγονός ίσως παίξει ρόλο για το μέλλον του Ρονάλντο

O διακαής πόθος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν το καταφέρει αυτό με την Γιουβέντους σε αυτά τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται στην Ιταλία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψάξει για μία νέα ομάδα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο.

O Ρονάλντο φέτος διανύει μία καταπληκτική σεζόν με τους «μπιανκονέρι» έχοντας σε 21 αγώνες ισάριθμα γκολ και δείχνει ικανός να οδηγήσει τους Ιταλούς στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο «CR7» είναι ακατόρθωτο να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι σαφώς θα τον ήθελαν πίσω, όπως βέβαια και οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης που ίσως πολλοί να μην έχουν ακόμα συνηθίσει την απουσία του. Ο Κριστιάνο φημολογείται πως στο κλείσιμο της καριέρας του θα επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε, στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όλα αυτά βέβαια κανείς δεν μπορεί να τα γνωρίζει με σιγουριά. Ίσως η σύζυγος του Ρονάλντο να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Η Τζορτζίνα σύμφωνα με την “Diario gol” ψάχνει σπίτι στην Γαλλία και αυτό το γεγονός ίσως επηρεάσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ο Ρονάλντο δεν έχει δηλώσει κάτι ανοιχτά για την επόμενη ομάδα του, όμως αυτή η κίνηση της συζύγου του ίσως στο μέλλον να παίξει τελικά σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Επιμέλεια: Άγγελος Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x