Copa America

Η Χιλή νικήτρια στο… θρίλερ (vids)

Με αμφισβητούμενο πέναλτι η Χιλή κατάφερε να επικρατήσει στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων της Βολιβίας και να παραμείνει ζωντανή για την πρόκριση στα προημιτελικά του επετειακού Κόπα Αμέρικα.

Τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του επετειακού Κόπα Αμέρικα διατήρησε η κάτοχος του τροπαίου, Χιλή, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 της Βολιβίας για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι Χιλιανοί κατάφεραν να προηγηθούν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης, με τον Αρτούρο Βιδάλ να σκοράρει μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Πινίγια.

Οι Βολιβιανοί, στη συνέχεια, ισοφάρισαν με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κάμπος, ο οποίος είχε μπει τρία λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι!

Η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο διαιτητής υπέδειξε αμφισβητούμενο πέναλτι σε χέρι του Γκουτιέρες και ο Βιδάλ έδωσε μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του, η οποία πάει για δύο αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα με τον Παναμά (που ηττήθηκε με σκορ 5-0 από την Αργεντινή).

Δείτε τα σχετικά βίντεο





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x