Ιταλία

Ανησυχία στην Ίντερ: Τρέχει να προλάβει το ματς με την Μπενφίκα ο Τσαλχάνογλου

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Ίντερ, αναφορικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε στην χθεσινή αναμέτρηση της Τουρκίας, ο Χασάν Τσαλχάνογλου.

Σε... αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι άνθρωποι της Ίντερ, αναφορικά με τον χθεσινοβραδινό τραυματισμό του Χασάν Τσαλχάνογλου.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης της Τουρκίας με αντίπαλο την Κροατία (0-2), αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 38ο λεπτό.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος αναμένεται να μεταβεί αύριο στην Ιταλία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Φιορεντίνα και Γιουβέντους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας αντίστοιχα, όπως και εκείνο με τη Σαλερνιτάνα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα (11/04) για τα προημιτελικά του Champions League.

Τη φετινή σεζόν, ο Τσαλχάνογλου μετρά 36 συμμετοχές με τρία γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «νερατζούρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x