Ιταλία

«Φρένο» στη μεταγραφή του Ντιμπάλα από Ίντερ

Η Ίντερ σταματάει προσωρινά τις διαπραγματεύσεις με τον Πάουλο Ντιμπάλα καθώς οι απαιτήσεις του θεωρούνται μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να προσφέρει η ομάδα.

«Φρένο» στην επικείμενη μετακίνηση του Πάουλο Ντιμπάλα βάζει η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» παρότι το τελευταίο διάστημα έδειχναν πως τα έχουν βρει σε όλα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικά και απέμεναν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, τελικά αλλάζουν γνώμη και βάζουν στον... πάγο τη μεταγραφή.

Ο λόγος είναι οι «τελειωμένες» μεταγραφές των Μκιταριάν και Λουκάκου, όπως και αυτή του Μπελανόβα από την Κάλιαρι που πλησιάζει, μεγαλώνουν το συνολικό μπάτζετ και μειώνουν τα διαθέσιμα χρήματα. Κάπως έτσι, η Ίντερ πρότεινε να κατεβάσει τις απαιτήσεις του ο Ντιμπάλα από τα 7 εκατ. ευρώ που ζητούσε ετησίως, κάτι που δεν προτείθεται να κάνει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός.

Η μετακίνησή του, λοιπόν, μπαίνει στην άκρη προσωρινά, ενώ και η Μίλαν στην οποία αρέσει ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να «ματσάρει» τα «θέλω» του. Την ίδια ώρα, ο Ντιμπάλα είχε πρόταση και από τη Σεβίλλη αλλά την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες αφού του πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους που δεν είναι, όμως, τοπ επιπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x