Ιταλία

Κινείται και για την απόκτηση του Μιλένκοβιτς η Ίντερ

Διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, Νίκολα Μιλένκοβιτς, ξεκίνησε η Ίντερ!

«Ζεστά» έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού η Ίντερ, η οποία εκτός από την επίθεση (συνεχίζει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των Ντιμπάλα και Λουκάκου), ψάχνει τρόπους για να ενισχύσει και την αμυντική της γραμμή!

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «νερατζούρι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών μετά την αποχώρηση του Ρανόκια, και με τον Σκρίνιαρ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι, εκτός από τον Μπρέμερ της Τορίνο, η Ίντερ κινείται και για την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα, έχοντας μάλιστα έρθει ήδη σε επαφή με τη διοίκηση των «βιόλα».

Ο 24χρονος Σέρβος βρίσκεται στη Φιορεντίνα από το 2017, όταν είχε ενταχθεί από την Παρτιζάν έναντι 5.5εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 172 εμφανίσεις, με τις 39 από αυτές να είναι κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x