Ιταλία

Ίντερ: Ξεπέρασε Βιέρι, έπιασε Ικάρντι και συνεχίζει… καυτός ο Λαουτάρο Μαρτίνες!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες διανύει μια εκπληκτική σεζόν, δείχνει ασταμάτητος και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα της Ίντερ.

Σεζόν… καριέρας διανύει ο Λαουτάρο Μαρτίνες και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ίντερ στο σκουντέτο. Ο Αργεντινός στράικερ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχει σκοράρει 19 γκολ ήδη στη Serie A και φυσικά είναι πρώτος σκόρερ, με τους «νερατζούρι» να είναι στο +1 από τη δεύτερη Γιουβέντους με ματς λιγότερο.

Ο Λαουτάρο συνεχίζει «καυτός», σκοράρει κατά ριπάς και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Με το χθεσινό του γκολ, με το οποίο χάρισε επί της ουσίας τη νίκη στην Ίντερ μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στη Φιορεντίνα (0-1), ο 26χρονος φορ έφτασε τα 124 τέρματα με τα νερατζούρο.



Κάπως έτσι, ξεπέρασε κατά ένα γκολ τον σπουδαίο Κριστιάν Βιέρι και ανέβηκε στην 8η θέση της λίστας των σκόρερ, πιάνοντας τον Ικάρντι, τον οποίο μοιάζει θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει.

Και σύντομα θα πλησιάσει και θα ξεπεράσει ορισμένες ιστορικές φιγούρες που βρίσκονται παραπάνω στη λίστα, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο θρυλικός Τζουζέπε Μεάτσα με 284 γκολ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x