Γενικά

Ίντερ Μαϊάμι: Ελέγχεται για παρατυπία στη μεταγραφή του Ματουιντί η ομάδα του Μπέκαμ

Το MLS διεξάγει έρευνα για παρατυπίες στη μεταγραφή του Ματουιντί στην αμερικανική Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προηγούμενο Αύγουστο.

Ο Μπλεζ Ματουιντί αποτελεί τον πιο καταξιωμένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊμάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο η μεταγραφή του ενδέχεται να φέρει μπελάδες στο νεοσύστατο σωματείο.

Κι αυτό γιατί το MLS διεξάγει έρευνα αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το deal. Ο Γάλλος μέσος, βλέπετε, είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος τον προηγούμενο Αύγουστο όμως δεν δηλώθηκε ως ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που επιτρέπεται από τους κανονισμούς να έχουν μισθό που ξεπερνά το salary cap της λίγκας.

Η κίνηση αυτή είχε δικαιολογηθεί με τον ισχυρισμό ότι ο 34χρονος χαφ δέχτηκε μεγάλη μείωση αποδοχών για να υπογράψει στην ομάδα του Μαϊάμι.

Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχει πιθανότητα τα πράγματα να μην έχουν γίνει ακριβώς έτσι, συνεπώς το αρμόδιο τμήμα του MLS διεξάγει έρευνα, με την Ίντερ να ανακοινώνει πως «γνωρίζουμε τις προθέσεις της λίγκας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της».

Ο Ματουιντί έχει μέχρι τώρα 15 συμμετοχές και ένα τέρμα με τον αμερικανικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x