Χωρίς τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ καλείται να ανταποκριθεί η Ίντερ στα επερχόμενα παιχνίδια της, καθώς ο Αργεντινός αναμένεται να λείψει από την ενεργό δράση για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ο Μαρτίνεζ αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα ο Κρίστιαν Κίβου να καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.
Φέτος ο Λαουτάρο έχει πετύχει 20 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ, σε συνολικά 36 συμμετοχές.
Η κατάσταση του θα επανεξετάζεται καθημερινά, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Κόμο δεν θα μπορέσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους «νερατζούρι».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






