Ιταλία

Η Ίντερ σε 4 δυνατά ματς δεν έχει δεχθεί γκολ!

Το τρομερό στατιστικό που προέκυψε μετά τη νίκη των «νερατζούρι» επί της Γιουβέντους, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία.

Τον ρόλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία πήρε από χθες η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι «νερατζούρι» κλήθηκαν να δώσουν τέσσερα ματς με Λάτσιο, Νάπολι, Φιορεντίνα και Γιουβέντους, τις οποίες όλες νίκησαν και, μάλιστα, δεν δέχθηκαν κάποιο γκολ.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ θετικό για την ομάδα το γεγονός πως ο Φίλιπο Ιντζάγκι ξεκίνησε με 5 Ιταλούς στο αρχικό σχήμα, κάτι που είχε να συμβεί από τον Μάρτιο του 2003, όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε ξεκινήσει με τους Τόλντο, Καναβάρο, Ματεράτσι, Βιέρι και Ζανέτι.

Το χθεσινό ματς ήταν το τρίτο μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους στην πρώτη κατηγορία, όπου οι «μπιανκονέρι» δέχονται αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο μετά το 1950 και το 1931!

Τέλος, η Ίντερ έχει νικήσει και τα έξι ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας το 6/6 σε ένα ημερολογιακό έτος (από το 1929/30), μετά το 2007 και το 1943!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x