Ιταλία

Κανσέλο και Μέντες πιέζουν την Αλ Χιλάλ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην Ίντερ!

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Αλ Χιλάλ και Ίντερ για τον δανεισμό του Ζοάο Κανσέλο μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Αποφασισμένος να γυρίσει στην Ευρώπη μετά την περιπέτειά του στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ εμφανίζεται ο Ζοάο Κανσέλο.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα, η Ίντερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ για τον δανεισμό του Πορτογάλο μπακ-χαφ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν!

Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, πιέζουν την κατάσταση ώστε ο 31χρονος διεθνής άσος να μετακομίσει στο Μιλάνο για τους «νερατζούρι».

Στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, ο Κανσέλο μετρά συνολικά 45 συμμετοχές με 3 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x