Ιταλία

Η Ίντερ παίρνει τον τίτλο με 5 νίκες και ενδέχεται να κάνει φιέστα στο ντέρμπι με τη Μίλαν!

Έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας και να ράψει το δεύτερο αστέρι πάνω από το σήμα της είναι η Ίντερ, με την μαθηματική επικύρωση να απομένει.

Η ξέφρενη πορεία της Ίντερ συνεχίζεται στη Serie A και η κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, που θα σημάνει και το… δεύτερο αστέρι πάνω από το σήμα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική επικύρωση, η οποία ενδέχεται να έρθει αρκετά σύντομα.

Με δέκα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, οι «νερατζούρι» βρίσκονται στο +16 από τη δεύτερη Μίλαν και στο +17 από την τρίτη Γιουβέντους. Και για να έρθει η τυπική «απονομή» του τίτλου, θα πρέπει η Ίντερ να πάρει πέντε από τα δέκα τελευταία παιχνίδια. Ενδέχεται, όμως, να χρειαστεί και λιγότερα τρίποντα, κάτι το οποίο εξαρτάται από τις απώλειες που θα έχουν οι διώκτες της.



Το ακόμη καλύτερο για τους φίλους της Ίντερ είναι πως ενδέχεται το πρωτάθλημα να το πάρουν με αντίπαλο τη συμπολίτισσα Μίλαν, την οποία μάλιστα θα ξεπεράσουν στα «σκουντέτο», έχοντας ένα παραπάνω. Διότι το πέμπτο στη σειρά ματς που δίνει η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι στο «Σαν Σίρο» με αντίπαλο τους «ροσονέρι».

Σενάριο που αν επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει και μια ιδανική αφορμή για καζούρα στην άτυπη μάχη που έχουν οι δύο σύλλογοι από το Μιλάνο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x