Ιταλία

Πλήγμα με Τσαλχάνογλου στην Ίντερ: Χάνει Γιουβέντους και Μπενφίκα!

Ο τραυματισμός του Χακάν Τσαλχάνογλου ενδέχεται να τον κρατήσει για περίπου 20 ημέρες εκτός, με τον Τούρκο χαφ να χάνει κομβικά παιχνίδια με την Ίντερ.

Κακά μαντάτα στην Ίντερ με τον Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αποχώρησε με τραυματισμό από το πρόσφατο ματς της χώρας του με αντίπαλο την Κροατία, με το πρόβλημά του τελικά να μυϊκό.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 με 20 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει ορισμένα κομβικά ματς για τους «νερατζούρι».

Συγκεκριμένα, ο Τσαλχάνογλου θα μείνει εκτός στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τη Φιορεντίνα, στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με τη Γιουβέντους, στον αγώνα με τη Μόντσα για τη Serie A αλλά και στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Μπενφίκα .

Ο τραυματισμός του Τσαλχάνογλου έρχεται σε ένα διάστημα που ο Σιμόνε Ιντζάγκι βλέπει τις λύσεις του σε όλες τις γραμμές να λιγοστεύουν λόγω προβλημάτων, αντιμετωπίζοντας αρκετά θέματα κυρίως στην άμυνα σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x