Ιταλία

Ίντερ-Μίλαν: Sold out το ντέρμπι

Εισιτήριο ούτε για δείγμα δεν κυκλοφορεί στο Μιλάνο , καθώς οι οπαδοί των Ίντερ και Μίλαν έχουν κάνει ανάρπαστα τα μαγικά χαρτάκια για το σπουδαίο ντέρμπι της Κυριακής .

Ακόμα μία σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά ετοιμάζεται να ζήσει το «Τζουζέπε Μεάτσα» την προσεχής Κυριακή (21:45). Ίντερ και Μίλαν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την 21η αγωνιστική ημέρα της Serie A με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εξαφανίζουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στο «ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα» αναμένεται να δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 75 χιλιάδες φίλοι των «νερατζούρι» παρέα με περίπου 9 χιλιάδες φίλους των «τυπικά» φιλοξενούμενων. Η συγκεκριμένη προσέλευση αναμένεται να αποτελέσει ρεκόρ για το φετινό καμπιονάτο.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και πριν από μερικές μέρες στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας στην Ριγιάντ της Σαουδικής Αραβίας με την Ίντερ να θριαμβεύει με 3-0, ενώ στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το ιταλικό «Σκουντέτο» είχαν χαμογελάσει οι «ροσονέρι».

Μάλιστα το περσινό διπλό των πρωταθλητών με ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Ολιβιέ Ζιρου είχε εν τέλει αποβεί καθοριστικό για την επιστροφή της Μίλαν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x