Stoiximan Super League

Ιδού πόσα ζητούσε ο Πογέτ

Τα ποσά που ζήτησε ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον ίδιο αλλά και για τους συνεργάτες του ήταν πολύ μακριά από όσα είχε σκοπό να διαθέσει η ΑΕΚ για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από το βράδυ της Τρίτης όταν και ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτέλεσε παρελθόν για την ΑΕΚ έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα για τους λόγους που οδήγησαν τις δύο πλευρές στην τελική ρήξη.

Μεγάλο ρόλο έπαιξαν όπως φαίνεται οι υπέρογκες απαιτήσεις του Ουρουγουανού για τον ίδιο αλλά και για τους συνεργάτες του για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΚ ο μάνατζερ του Πογίετ ζήτησε 1,25 εκατ. ευρώ για τον τεχνικό και ένα μπόνους επίτευξης στόχων που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Για τους συνεργάτες του το ποσό άγγιζε επίσης το μισό εκατομμύριο ευρώ (350.000 για τον Μαουρίτσιο Τάρικο και 100.000 για τον Τσάρλι Ότγουεϊ) ενώ ανάμεσα στις απαιτήσεις ήταν και η πρόσληψη ενός προπονητή τερματοφυλάκων.

Ένα σύνολο που ξεπερνά κατά πολύ τα δύο εκατομμύρια ευρώ μόνο για το τεχνικό επιτελείο –χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται η εφορία- και που ξέφευγε κατά πολύ από την λογική με την οποία λειτουργεί η ομάδα στις οικονομικές συνθήκες της εποχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x