Ιταλία

Αποθέωσε τον… εαυτό του ο Ιντζάγκι: «Σε Λάτσιο και Ίντερ έφερα τρόπαια και χρήματα»

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αποθέωσε τον… εαυτό του για τη δουλειά που έχει κάνει σε Λάτσιο και Ίντερ, ενώ γνωστοποίησε πως ο Λουκάκου δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Ρόμα αφού παραμένει τραυματίας.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι βρίσκεται υπό πίεση στην Ίντερ μετά το κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, με τους «νερατζούρι» να έχουν ήδη τρεις ήττες στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Serie A.

Ο Ιταλός τεχνικός, πάντως, δεν δείχνει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή να νιώθει… πιεσμένος, ενώ δεν δίστασε και να «αποθεώσει» τον εαυτό του ουσιαστικά για τα επιτεύγματά του σε Λάτσιο και Ίντερ.

«Είχα εξαιρετική σχέση με τον Λοτίτο και τώρα έχω με τον Ζιανγκ που είναι πάντα δίπλα μας. Στο ποδόσφαιρο μετράνε οι νίκες και τα τρόπαια. Σε αυτά τα επτά χρόνια, λοιπόν, έχω καταφέρει να φέρω τρόπαια και αύξηση εσόδων. Έγινε στη Λάτσιο, γίνεται και στην Ίντερ. Έχουμε μια μικρή διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου δίκαια βρίσκονται οι Νάπολι και Αταλάντα. Έχουν χαθεί βαθμοί αλλά με τη δουλειά θα βελτιωθεί η κατάσταση», ανέφερε σχετικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Λουκάκου: «Υπήρξε μια επιβράδυνση στην αποθεραπεία και μας στερεί έναν σημαντικό παίκτη. Το τιμ δουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για να γίνει καλά. Πέρασε ένας μήνας από όταν τραυματίστηκε αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος».

Για τον αντικαταστάτη του Μπρόζοβιτς στο κέντρο: «Ο Ασλάνι είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα είναι βασικός. Στο κέντρο έχω πρόβλημα γιατί υπάρχουν μόνο τέσσερις διαθέσιμοι. Οι τρεις θα ξεκινήσουν το ματς και ένας θα μπει ως αλλαγή. Ο Γκαλιαρντίνι δεν μπόρεσε να προπονηθεί τις τελευταίες δύο μέρες, θα δούμε αν θα καταφέρει να είναι έστω στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα άκρα, πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε Γκόσενς, Ντιμάρκο και Νταρμιάν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x