Ιταλία

Ιντζάκι: «Με τον Κριστιάνο η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ως καλύτερη ομάδα της Ευρώπης χαρακτήρισε την Γιουβέντους ο προπονητής της Μπολόνια Φίλιπο Ιντζάκι, κι αυτό συμβαίνει λόγω... Ρονάλντο!

«Εκθείασε» την Γιουβέντους, ο τεχνικός της Μπολόνια και πρώην άσος της «μεγάλης κυρίας», Φίλιπο Ιντζάκι, τονίζοντας πως πλέον με τον Ρονάλντο είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

«Με τον Κριστιάνο, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδας στην Ευρώπη ή τουλάχιστον μία από τις καλύτερες. Αυτό το γνωρίζουν όλοι!», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας του με τους «μπιανκονέρι» για τη «Serie A».

Ο κόουτς των «ροσομπλού» υποστηρίζει πως η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο στην Ιταλία: «Η Γιούβε κυριαρχεί στην Ιταλία και στην Ευρώπη ήμασταν (η Γιουβέντους) πολύ κοντά στο να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά στο σημερινό ματς κόντρα στην παρέα του Κριστιάνο τόνισε: «Πρέπει να είμαστε άψογοι κι ελπίζουμε να κάνουμε την έκπληξη όπως και με τη Ρόμα. Το κάναμε μια φορά και τώρα μπορούμε να το επαναλάβουμε, αν και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x