Γαλλία

Ικάρντι: «Ήρθα στην Παρί για να κερδίσω τίτλους»

Για να κερδίσει τίτλους ήρθε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μάουρο Ικάρντι όπως υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στο γαλλικό Canal+.

Το κίνητρο ήταν αυτό που όπως φαίνεται έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Μάουρο Ικάρντι να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός επιθετικός είχε έλθει η ώρα να υπογράψει με έναν σύλλογο, ο οποίος διεκδικεί όλους τους τίτλους και είναι συνηθισμένος στις επιτυχίες.

«Ήρθα στην Παρί για να παίζω. Εάν υπογράψεις σε έναν σύλλογο με οψιόν αγοράς γνωρίζεις ότι πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να εξασφαλίσεις ότι ο σύλλογος θα αποφασίσει να δώσει τα προβλεπόμενα χρήματα για να σε αποκτήσει. Θα δούμε τι θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι», σημείωσε ο Ικάρντι.

«Βρισκόμουν στον έβδομο χρόνο του συμβολαίου μου στην Ίντερ και το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στο Champions League με την Ίντερ, το οποίο εγώ και έκανα την περσινή σεζόν αλλά δεν κερδίσαμε τίποτα. Έτσι θεώρησα ότι έφτασε η ώρα να πάω σε μια ομάδα, η οποία είναι συνηθισμένη να κατακτά τρόπαια. Είναι ώρα για μένα να ξεκινήσω να κερδίζω. Η αλήθεια είναι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει στο ρόστερ της αρκετούς πρωταθλητές και είναι αυτό που ακριβώς ήθελα», τόνισε ο Ικάρντι.
Ο Αντόνιο Κόντε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υποστήριξαν ότι ο νέος επιθετικός της ομάδας του Τούχελ είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ αλλά δεν ήταν συνεργάσιμος με τους συμπαικτες του την περσινή σεζόν.

«Ο κόσμος με αποκαλεί ‘’killer’’ στην μικρή περιοχή. Είμαι πάντα έτοιμος να βρω δίχτυα. Ακόμα και στο ντεμπούτο μου, τότε που ήμουν πολύ νέος στην Ροζάριο ο αντικειμενικός μου στόχος και η εμμονή μου ήταν να πετυχαίνω γκολ, ανέφερε ο Ικάρντι ».
Η σύζυγος και ατζέντης του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα συχνά κατηγορούνταν για ρήξη στις σχέσεις της με την Ίντερ όσο και με τους παίκτες των «νερατζούρι με τον Μάουρο Ικάρντι να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Ζω μαζί με την Νάρα εδώ και εφτά χρόνια. Είναι διάσημη όπως είμαι και εγώ και έτσι αμφότεροι έχουμε πλήρη επίγνωση του τι αυτό σημαίνει. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το πώς εγώ σκέφτομαι και αγωνίζομαι. Διαφορετικά δεν θα είχα σκοράρει 150 γκολ με την Ίντερ. Το γεγονός ότι έχω την σύζυγό μου ως μάνατζερ είναι η καλύτερη απόφαση τόσο για την οικογένειά μου όσο και για την καριέρα μου. Δεν αναθεώρησα ποτέ γι’ αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Έχω τρεις γιους και δύο κόρες αλλά τους συμπεριφέρομαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τους δίνω τα ίδια δώρα», επισήμανε ο 26χρονός Ιταλός επιθετικός.

Παράλληλα ο Ικάρντι αναφέρθηκε στις φήμες, οι οποίες υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό αναφορικά με το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θέλει τον επιθετικό των πρωταθλητών Γαλλίας στο ρόστερ της εθνικής Αργεντινής, επειδή είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Μάξι Λόπεζ.
«Έχω παίξει με τον Μέσι. Τον γνωρίζω από όταν βρισκόμουν στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα πολλά χρόνια πριν. Τον γνωρίζω και δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τους ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις μου με τον Μέσι. Τον εκτιμώ και διαψεύδω όσους το υποστηρίζουν αυτό», κατέληξε ο Ικάρντι.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x