Ιταλία

Η επική ομιλία του Ιμπραΐμοβιτς στα αποδυτήρια: «Η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν»

Μπορεί η φετινή προσφορά του εντός αγωνιστικού χώρου να μην ήταν στο επίπεδο των περασμένων ετών, αλλά ένα βίντεο αποδεικνύει την επιρροή που είχε εντός αποδυτηρίων.

Λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τη φετινή σεζόν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε μόλις 27 εμφανίσεις και οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μην μπορώντας να βοηθήσει περισσότερο τη Μίλαν.

Ωστόσο, ο 40χρονος επιθετικός έχει πολύπλευρη συνεισφορά στους «ροσονέρι» και αυτό αποδεικνύεται από το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η Μίλαν, μία μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του πρώτου έπειτα από έντεκα χρόνια ανομβρίας.

Ο Σουηδός μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σασουόλο μάζεψε τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή, Στέφανο Πιόλι, και τους μίλησε ευχαριστώντας τους για τη φετινή σεζόν και ολοκλήρωσε θεαματικά την ομιλία του.

«Παιδιά, ηρεμήστε, δεν θα πω το αντίο. Παιδιά, από την πρώτη μέρα, όταν έφτασα εδώ, μετά ήρθαν κι άλλοι… Πολλοί λίγοι πίστευαν σε εμάς, αλλά όταν καταλάβαμε ότι χρειαζόταν να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε και να δουλέψουμε… Όταν συνέβη αυτό, γίναμε μια ομάδα και όταν είσαι ομάδα, μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που έχουμε πετύχει εμείς.

Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες (σ.σ. χειροκρότημα). Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Πάολο Μαλντινι, Ρίκι Μασάρα και Ιβάν Γαζίδη (σ.σ. χειροκρότημα). Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήμασταν μία πραγματική ομάδα αυτή τη χρονιά. Στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε σε εμάς, αλλά μέσα από αυτές τις αρχές, γίναμε πιο δυνατοί.

Είμαι πολύ περήφανος για όλους εσάς. Και τώρα κάντε μου μια χάρη. Γιορτάστε σαν πρωταθλητές γιατί δεν είναι το Μιλάνο που ανήκει στη Μίλαν. Η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x