Ελλάδα

Συγχαρητήρια Ινφαντίνο σε ΕΠΟ και Μπαλτάκο για το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γυναικών

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μέσω επιστολής συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, για το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γυναικών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε στο St. George Lecabettus το Στρατηγικό Πλάνο Ποδοσφαίρου Γυναικών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των FIFA και UEFA, εκπρόσωποι των Εθνικών Ομάδων Γυναικών και άλλοι άνθρωποι του χώρου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μέσω επιστολής συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, για την πρωτοβουλία αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Θερμή συγχαρητήρια επιστολή για την παρουσίαση του Στρατηγικού Πλάνου Ποδοσφαίρου Γυναικών η οποία έγινε την Πέμπτη 07/03 απέστειλε ο πρόεδρος της FIFA κ. Τζιάνι Ινφαντίνο στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Μπαλτάκος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον εκτελεστικό διευθυντή κ. Ιάκωβο Φιλιππούση και σε όλα τα στελέχη που σχεδίασαν, επεξεργάστηκαν και υλοποίησαν όλα τα σχετιζόμενα με την εκδήλωση παρουσίασης του Στρατηγικού Πλάνου.

Δείτε παρακάτω την πρωτότυπη επιστολή του κ. Ινφαντίνο και τη μετάφρασή της:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x