Ο Αργεντινός αριστερός μπακ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως με τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη και όλα αυτά έγιναν σε συνδυασμό της αλλαγής σχηματισμού και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ θεωρεί πως ακόμα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά: «Είναι λογικό όταν φεύγεις με μια ήττα να μην υπάρχει ευχάριστο συναίσθημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, αλλά, όπως λέγαμε με τα παιδιά, όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό λάθος.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένας συνδυασμός της αλλαγής σχηματισμού και της ενέργειας που έβγαλαν τα παιδιά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος νομίζω είχαν πάρει το κέντρο και αυτό άλλαξε. Πετύχαμε ένα γκολ και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε.

Ακόμα ελπίζουμε, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε, μένουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα, έχουμε ευκαιρία απέναντι στην Ζόρια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ,με καλά αποτελέσματα στον άλλον αγώνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.