Europa League

Ινσούα: «Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα»

Στην απογοήτευση που έφερε στους παίκτες της ΑΕΚ το 1-2 από τη Λέστερ στάθηκε ο Εμάνουελ Ινσούα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τις «αλεπούδες» στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως με τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη και όλα αυτά έγιναν σε συνδυασμό της αλλαγής σχηματισμού και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ θεωρεί πως ακόμα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά: «Είναι λογικό όταν φεύγεις με μια ήττα να μην υπάρχει ευχάριστο συναίσθημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, αλλά, όπως λέγαμε με τα παιδιά, όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό λάθος.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένας συνδυασμός της αλλαγής σχηματισμού και της ενέργειας που έβγαλαν τα παιδιά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος νομίζω είχαν πάρει το κέντρο και αυτό άλλαξε. Πετύχαμε ένα γκολ και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε.

Ακόμα ελπίζουμε, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε, μένουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα, έχουμε ευκαιρία απέναντι στην Ζόρια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ,με καλά αποτελέσματα στον άλλον αγώνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x