Ιταλία

Την «αρπαγή» του Τουράμ στη Ντόχα επιχειρεί η Ίντερ προλαβαίνοντας την Μπάγερν Μονάχου

Η Ίντερ θέλει να προλάβει την Μπάγερν Μονάχου υπογράφοντας τον Τουράμ, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον ατζέντη του παίκτη στη Ντόχα.

Στο κόλπο της απόκτησης του Μάρκους Τουράμ φαίνεται πως μπαίνει για τα καλά η Ίντερ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ιθύνοντες του συλλόγου συναντήθηκαν με τον ατζέντη του παίκτη στη Ντόχα προκειμένου να «προλάβουν» την Μπάγερν Μονάχου που επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η Ίντερ μετά την μη «αναμενόμενη» πορεία του Λουκάκου έως τώρα από την επιστροφή του ως δανεικός θέλει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και το γεγονός πως ο παίκτης σύντομα θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος με «φόντο» το καλοκαίρι», και επισπεύδει τις διαδικασίες συζητήσεων ακόμη.. και στο Κατάρ πριν να είναι αργά.



Ο 25χρονος Γάλλος αγωνίζεται στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ με το συμβόλαιο του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τον ίδιο να μην είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στο κλάμπ. Την φετινή χρονιά σε 17 εμφανίσεις μετράει 13 τέρματα και τέσσερις ασίστ, πράγμα που «ανάγκασε» και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον καλέσει στην εθνική Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο γιός του Λιλιάμ Τουράμ που είδε την αξία του να «εκτοξεύεται» στα 30 εκατομμύρια ευρώ, φαίνεται πως θα πάρει την απόφαση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο που ενδέχεται να λάβει και αρκετό χρόνο συμμετοχής μετά και τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά που τον έθεσε «νοκ αουτ» από την διοργάνωση.


Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x