Ελλάδα

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής για το πλάνο υλοποίησης του νέου γηπέδου!

Τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής για το πλάνο υλοποίησης του νέου γηπέδου με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Χαϊτογλου ανακοίνωσε ο Ηρακλής!

Ανοίγει ο δρόμος για το νέο γήπεδο του Ηρακλή!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, συστάθηκε πενταμελής επιτροπή για το πλάνο υλοποίησης του νέου γηπέδου με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Χαϊτογλου.


Aναλυτικά η ανακοίνωση:
«To μέγιστο όνειρο γενεών και γενεών Ηρακλειδέων αποτελεί εμβληματική προτεραιότητα για τη νέα Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Η κατασκευή του ιδιόκτητου, του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ποδοσφαιρικού γηπέδου, αποτελεί το όνειρο, το οποίο ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να μετασχηματισθεί σε απόλυτη πραγματικότητα, δικαιώνοντας του αγώνες και τις αγνές επιθυμίες όλων αυτών, οι οποίοι έδωσαν τη ψυχή τους μέσα από το ιστορικό διάβα του τεράστιου Συλλόγου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την σύσταση πενταμελούς επιτροπής από εξέχουσες προσωπικότητες του Συλλόγου, η οποία θα αναλάβει τις επαφές με κορυφαίους πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς της χώρας. Τα μέλη της επιτροπής:

1.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ. Επιχειρηματίας – πρώην Πρόεδρος ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΚΑΣ. Επιχειρηματίας – πρώην Αντιπρόεδρος ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ

3. ΕΦΡΑΙΜ ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ. Δικηγόρος – Πρόεδρος ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΡΑΝΗΣ. Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ – Μέλος ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ. Δικηγόρος – πρώην μέλος ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ & πρώην Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ

Ως Διοικητικό Συμβούλιο, δεσμευόμαστε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, ότι με γνώμονα την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να αποκτήσει ο Σύλλογος αυτό που δικαιούται εδώ και δεκαετίες: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ.

Να σημειωθεί, ότι για το μέγιστο ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου μας, ΜΟΝΟ τα προαναφερθέντα μέλη της Επιτροπής διατηρούν το δικαίωμα να μιλούν, εξ ονόματος του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ και απολύτως ουδείς άλλος!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x