Ισπανία

Χαλαρός ο Ίσκο μετά το φιάσκο με Ουνιόν

Η μεταγραφική περιπέτεια Ίσκο και Ουνιόν Βερολίνου δεν είχε αίσιο τέλος με τον Ισπανό να επιστρέφει άπραγος στην Σεβίλλη και να δηλώνει: «Αυτά συμβαίνουν».

Ιδιαίτερα άνετος και όχι ακριβώς προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ίσκο μετά το ναυάγιο της μετακίνησης του στην Ουνιόν Βερολίνου. Ύστερα από την επιστροφή του στην Σεβίλλη ο 30χρονος πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλης δήλωσε σε τοπικό μέσο πως «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται πως o Ισπανός κεντρικός μέσος που παρακολουθεί την καριέρα του να φθίνει τα τελευταία χρόνια είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για να ολοκληρώσει την ένταξη του στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής Bundesliga.

Η συμφωνία ωστόσο πάγωσε πριν καν προλάβουν να ολοκληρωθούν τα ιατρικά .Η πλευρά του πέντε φορές πρωταθλητή Ευρώπης με την φανέλα της «βασίλισσας» υποστηρίζει πως ο γερμανικός σύλλογος εμφάνισε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών σε αντίθεση με ότι είχε ειπωθεί στις αρχικές συζητήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Ίσκο θα υπέγραφε μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Από την άλλη οι Βερολινέζοι επισημαίνουν πως ενώ επιθυμούσαν διακαώς να ολοκληρώσουν την μεταγραφή , αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες υποδεικνύοντας ως υπαίτιο τον ποδοσφαιριστή και την παράλογη και ξαφνική αλλαγή στις απαιτήσεις του .

Ο 38 φορές διεθνής με την «Φούρια Ρόχα» συνεχίζει πλέον να παραμένει ελεύθερος και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το παράθυρο που επιτρέπει στις ομάδες να προχωρήσουν για μερικές ακόμα ημέρες σε υπογραφή ποδοσφαιριστή που βρίσκεται χωρίς ομάδα .

Τα ισπανικά μέσα μάλιστα εμφανίζουν ως πιθανότερο σενάριο, την επιστροφή του στην Μάλαγα , η οποία παλεύει για την παραμονή της στην Segunda Division.


Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x