Γερμανία

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ότο Ρεχάγκελ ο Αντσελότι

Η Μπάγερν Μονάχου έκαμψε την αντίσταση της Ίνγκολσταντ, έφτασε τις 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και ο Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισε ένα ρεκόρ που κρατούσε 20 χρόνια από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ.

Οι Βαυαροί μπορεί να αγχώθηκαν και να ίδρωσαν για να επικρατήσουν της Ίνγκολσταντ στην «Alianz Arena», έστω κι έτσι όμως, η νίκη τους έδωσε το δικαίωμα στον Κάρλο Αντσελότι να συνδέσει το όνομά του με ένα ρεκόρ.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga, οι πρωταθλητές Γερμανίας επιβλήθηκαν με 3-1 κάνοντας το τρία στα τρία, μετά τις νίκες επί των Βέρντερ Βρέμης (6-0) στην πρεμιέρα και Σάλκε εκτός (0-2).

Προσθέτοντας χρονικά τα επιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Ντόρτμουντ (2-0 για το γερμανικό Σούπερ Καπ στις 14/8), Κάρλ Τσάις Ιένα (0-5 για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας στις 19/8) και Ροστόφ (για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, 5-0 στις 13/9), το «κοντέρ» φτάνει στις 6 νίκες στα πρώτα 6 παιχνίδια της σεζόν μετρώντας μάλιστα τέρματα 23-1!

Ανάλογη επίδοση στο παρελθόν στο ξεκίνημα για την Μπάγερν, έχει καταφέρει μόνο ο Ότο Ρεχάγκελ την σεζόν 1995-96 (σε μία απογοητευτική χρονιά που είχε αρχίσει όμως με τους καλύτερους οιωνούς), με τον Ιταλό τεχνικό να έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία, εφόσον η παρέα του Λεβαντόφσκι κερδίσει την Χέρτα στο Μόναχο την Τετάρτη για την 4η, εμβόλιμη, αγωνιστική.

Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το «Octoberfest» που άνοιξε τις πύλες του χθες το μεσημέρι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x