Ισπανία

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάθεση της Ισπανίας και του Λουίς Ενρίκε

Η τεχνολογία για άλλη μία φορά στη διάθεση του ποδοσφαίρου, με την εθνική Ισπανίας να κάνει πλέον προπονήσεις με γουόκι-τόκι και τους παίκτες να λαμβάνουν από μίνι ηχεία οδηγίες από τον Λουίς Ενρίκε.

Αντίστροφα για τη πρεμιέρα του επόμενου Nations League μετρούν στην εθνική Ισπανίας, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με Ελβετία (24/09, εντός) και Πορτογαλία (27/09, εκτός).

Το ενδιαφέρον δεν είναι άλλη μία προετοιμασία για τη «φούρια ρόχας», αλλά ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Λουίς Ενρίκε και οι συνεργάτες του.

Η τεχνολογία για άλλη μία φορά μπαίνει στη διάθεση του ποδοσφαίρου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας μπορεί πλέον να κάνει τις προπονήσεις, έχοντας στα χέρια του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, ο Ενρίκε μαζί με το υπόλοιπο σταφ των Ισπανών δίνουν εντολές-οδηγίες μέσω γουόκι-τόκι και οι παίκτες ακούν τα όσα τους ζητάει μέσω μίνι ηχείων που υπάρχουν στην πλάτη τους.

Μάλιστα, το νέο τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προπονήσεις παρουσίασε και η ομοσπονδία, με την ανάρτηση στο Twitter να αναφέρει: «Η τελευταία λέξη της τεχνολογία μας στη διάθεσή μας!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x