Γενικά

Ψυχωμένη Κύπρος, πέρασε με γκολάρες από την έδρα του Ισραήλ!

Σπουδαία φιλική επικράτηση για την Κύπρο, η οποία πέρασε νικηφόρα (2-3) από την έδρα του Ισραήλ, αντιδρώντας με ακόμα μία γκολάρα στο... μπλακ άουτ της (από 0-2 έγινε 2-2). Βασικός ο Λάιντνερ.

Μεγάλη νίκη -έστω και φιλικού χαρακτήρα- για την Κύπρο! Η ομάδα της Μεγαλονήσου επικράτησε 3-2 στην έδρα του Ισραήλ. Μάλιστα, το έπραξε με... στυλ (τρεις γκολάρες), αντιδρώντας παράλληλα στο δικό της μπλακ άουτ. Βασικός για τους γηπεδούχους ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Ντορόν Λάιντνερ (έγινε αλλαγή στο 56').

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια μπήκε με εξαιρετικό τρόπο στο ματς, ευτυχώντας να ανοίξει το σκορ -μόλις στο 2'- με τρομερό εν κινήσει τακουνάκι του Χαραλάμπους. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν δυναμικά, κάνοντας το 0-2 στο 24' με ωραίο τσίμπημα του Πίττα.





Στα μέσα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν το «καυτό» τους δίλεπτο -και κακό για την Κύπρο την ίδια στιγμή- φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα με τους Γκλουκχ (66') και Μπάριμπο (67'). Ωστόσο, η Κύπρος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τρομερό σουτ του Ιωάννου στο 82', έφτασε στη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x