Γενικά

Ιστορικό ρεκόρ κυνηγούν Τσάβι και Γκάμπι στον τελικό του Ασιατικού Champions League

Κοντά σε ένα μοναδικό ρεκόρ βρίσκονται οι Τσάβι και Γκάμπι, αν η Αλ Σαντ καταφέρει αύριο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Περσέπολις στον ημιτελικό του Ασιατικού Champions League.

Μπορεί ο Τσάβι και Γκάμπι να έφυγαν από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικό Μαδρίτης, αντίστοιχα, για άλλες πολιτείες όμως είναι πολύ κοντά στο να «σπάσουν» ένα ιστορικό ρεκόρ αν η Αλ Σαντ αύριο επικρατήσει της Περσέπολις και προκριθεί στον τελικό του Ασιατικού Champions League.

Οι πρώην αντίπαλοι της La Liga επιχειρούν να γράψουν τη δική τους ιστορία, καθώς θα γίνουν οι πρώτοι παίκτες που θα εμφανιστούν σε τελικούς του UEFA και του AFC Champions League, αν η Αλ Σαντ ξεπεράσει αύριο στη ρεβάνς του ημιτελικού το εμπόδιο της Περσέπολις.

Δεδομένης της ήττας (1-0) που γνώρισε η Αλ Σαντ μέσα στο «σπίτι» της στη Ντόχα για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, αλλά και της παρουσίας περίπου 100.000 οπαδών της Ιρανικής ομάδας, η πρόκληση είναι δύσκολη για τους δύο Ισπανούς άσους.

Το Αζάντι Στάντιουμ είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, με τους δύο συμπατριώτες να κυνηγήσουν την ανατροπή προκείμενου να γράψουν το όνομά τους στην ιστορία!

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x