Ιταλία

Άλωσε την έδρα της Μόντσα η Αταλάντα

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Αταλάντα επικράτησε 2-0 της Μόντσα για την 5η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόντσα και Αταλάντα τέθηκαν αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης για την πέμπτη αγωνιστική της ιταλικής Serie A, με την ομάδα του Μπέργκαμο να παίρνει τη νίκη με 2-0 και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ελαφρώς περισσότερες φάσεις εντός της εστίας και να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους. Η Αταλάντα από τη μεριά της, αρκέστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, περιμένοντας την ευκαιρία της.

Ίδιοι ήταν οι ρόλοι και στο δεύτερο μέρος, με την Μόντσα να κρατάει ακόμα περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, όμως η ομάδα από το Μπέργκαμο… έβαλε φωτιά στο ματς με γκολ του Ράσμους Χέιλουντ στο 57'. Το αυτογκόλ του Μάρλον για το 2-0, κόντρα στη ροή του αγώνα, ήταν ένα ακόμα σκληρό χτύπημα για την ομάδα του Μπερλουσκόνι.

Γκολ και θέαμα είχε ο αγώνας της Σαλερνιτάνα με την Έμπολι, προσφέροντας άπλετες φάσεις και συγκινήσεις το κοινό. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μάτριν Σατριάνο στο ’31, δίνοντας αέρα προβαδίσματος. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, οι οποίοι δίχως να περάσουν δέκα λεπτά (39'), ο Πασκουάλε Ματζόκι έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Στην επανέναρξη οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης με τον Μπουλαγιέ Ντιά στο 61’ και διαφαινόταν πως θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Σαμ Λάμερς στο 81’ ισοφάρισε για την Έμπολι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Η αναμέτρηση της Τορίνο με τη Λέτσε χαρακτηρίστηκε από σκληρό παιχνίδι και πολλές μονομαχίες. Πολλά φάουλ και παιχνίδι κέντρου, με την Τορίνο να παίρνει σημαντική νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Νίκολα Βλάσιτς στο 40', διατηρώντας ως το τέλος το προβάδισμα.

Η 5η αγωνιστική


Σάββατο 03/09

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 1-1
(29' Κουαμέ - 9' Μίλικ)

Μίλαν-Ίντερ 3-2

Λάτσιο-Νάπολι 1-2

Κυριακή 04/09


Κρεμονέζε-Σασουόλο 0-0

Σπέτσια-Μπολόνια 2-2
(45+2' Μπαστόνι, 54' αυτ. Σάουτεν - 6', 64' Αρναούτοβιτς)

Βερόνα-Σαμπντόρια 2-1
(44' Αουντέρο αυτ. 45+3' Ντόιγκ - 40' Καπούτο)

Ουντινέζε-Ρόμα 4-0
(5’ Ουντότζε, 56’ Σάμαρτζιτς, 75’ Περέιρα, 82’ Λόβριτς)

Δευτέρα 05/09


Μόντσα-Αταλάντα 0-2
(Χέιλουντ '57, Μάρλον '65}
Σαλερνιτάνα-Έμπολι 2-2
(Ματζόκι '39, Ντιά '61 - Σατριάνο '31, Λάμερς '81)
Τορίνο-Λέτσε 1-0
(Βλάσιτς '40)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x