Ιταλία

«Να παρακολουθήσουν τα τηλέφωνά τους»: Πρόεδρος ομάδας της Β' Ιταλίας άφησε υπόνοιες για στήσιμο αγώνων από τους παίκτες

Ο πρόεδρος της Λέκο άφησε υπόνοιες περί... στησίματος αγώνων από τους ποδοσφαιριστές του, προκαλώντας αντιδράσεις.

Με τη διαφορά από τα playouts να έχει διαμορφωθεί πλέον στους οκτώ βαθμούς, η Λέκο δείχνει πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό από τη Serie B, ωστόσο αυτή τη στιγμή, η βαθμολογική της κατάσταση δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα...

Βλέπετε, μετά την ήττα από την Παλέρμο, ο πρόεδρος, Πάολο Ντι Νούνο, αναφέρθηκε στην ανησυχία του μήπως ποδοσφαιριστής ή μέλος του τεχνικού επιτελείου επιχειρήσει να στήσει ματς!

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός είπε πως «δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, είμαστε καταδικασμένοι να υποβιβαστούμε. Άλλο είναι που με προβληματίζει.

Αγώνες πωλούνται και στήνονται, φοβάμαι για περίεργες κινήσεις εκ μέρους των μελών μας. Ελπίζω να θέσουν υπό παρακολούθηση τα τηλέφωνά τους».


Όπως αναμενόταν, οι δηλώσεις του Ντι Νούνο προκάλεσαν αντιδράσεις, με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Λέκο να εκδίδουν ανακοίνωση με την οποία εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα λόγια του προέδρου και έκαναν λόγο για συκοφαντίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x