Ιταλία

«Θα έρθεις κι εσύ εδώ για να βρεις δουλειά»: Σάλος με απαράδεκτο σχόλιο παρουσιάστριας σε πιτσιρικά

Ένα κακόγουστο «αστειάκι» παρουσιάστριας αθλητικής εκπομπής στην Ιταλία έφερε μεγάλες αντιδράσεις.

Σε μπελάδες έχει μπει η παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής του καναλιού TVA Βιτσέντσα, μετά από απαράδεκτο σχόλιο που έκανε απευθυνόμενη σε ένα μικρό παιδί!

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Κοζέντσα με τη Βιτσέντσα για τα playouts της Serie B, που βρήκε νικήτρια την πρώτη και έστειλε τη δεύτερη στη Γ' κατηγορία.

Η Σάρα Πίνα μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση με ρεπόρτερ που είχε βρεθεί στην Κοζέντσα για την αναμέτρηση, όταν εμφανίστηκε ένας οπαδός των νικητών με τον γιο του αγκαλιά.

Με την παρότρυνση του μπαμπά του, ο μικρός φώναξε στο μικρόφωνο «λύκοι γεννιούνται», αναφερόμενος στο παρατσούκλι και το σήμα του συλλόγου, με την παρουσιάστρια να απαντά γελώντας πως «κι εσύ θα έρθεις εδώ για να βρεις δουλειά» - υπονοώντας ότι θα αναγκαστεί να αφήσει τον «φτωχό» Νότο για τον «πλούσιο» Βορρά.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στις 20 Μαΐου αλλά πήρε έκταση αρκετές ημέρες αργότερα όταν δημοσιεύτηκε το σχετικό βίντεο στα social media, με την Πίνα να απολογείται αλλά να κινδυνεύει με κυρώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x