Γενικά

Ήταν κοντά σε ΠΑΟ, τελικά στο... MLS

Ο Βέλικο Παούνοβιτς, που έπαιξε πολύ έντονα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Chicago Fire, στο MLS!

Το... American Dream θα ζήσει ο Βέλικο Παούνοβιτς! Ο Σέρβος κόουτς, που βρέθηκε κοντά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά εν τέλει προτιμήθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, θα συνεχίσει την καριέρα στο MLS.

Οι Chicago Fire ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 38χρονου κόουτς, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς της γενιάς του κι έχει να καυχιέται για την επιτυχία του να οδηγήσει ως προπονητής την εθνική Σερβίας νέων στην κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει αυτό το κεφάλαιο, που θα συναντήσω κόσμο που είναι παθιασμένος με το κλαμπ. Αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενα, να εργαστώ με τους σωστούς ανθρώπους, στο σωστό μέρος, στο σωστό χρόνο. Βλέπω την ομάδα σαν ένα... πληγωμένο λιοντάρι έτοιμο να αντεπιτεθεί. Έχω μεγάλη ενέργεια, γνώσεις και εμπειρία να προσφέρω. Μου αρέσει αυτή η νέα πρόκληση» είπε στα πρώτα του λόγια ο Παούνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x