Ελλάδα

Φιλική ήττα από Εράνη Φιλιατρών για Legends 2004 και… Σάκη Κατσούλη

Η ομάδα των Legends του 2004, ενισχυμένη με τον νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη, έδωσε φιλικό στα Φιλιατρά για ιερό σκοπό χάνοντας από την τοπική Εράνη.

Με πρωτοβουλία του Νίκου Λυμπερόπουλου, η ομάδα των Legends του 2004 έδωσε ένα παιχνίδι με την Εράνη στα Φιλιατρά, με τα έσοδα να διατίθεται για την ενίσχυση του τοπικού κέντρου υγείας.

Ο «Λύμπε» άνοιξε το σκορ απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε στο 20’ με πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με 3-1 και ανατροπή χάρη σε γκολ των Σπυρόπουλου (20’), Ντέιβιντ (60’) και Διονυσόπουλου (75’). Για τη γαλανόλευκη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε εκτέλεση πέναλτι άουτ στο φινάλε του 40λεπτης διάρκειας πρώτου ημιχρόνου.

Με τους Legends αγωνίστηκαν οι Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Σωτήρης Λυμπερόπουλος (τερματοφύλακες), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μπασινάς, Καψής, Κυργιάκος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Λάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο έφηβος γιός του, Κώστας Λυμπερόπουλος, αλλά και ο νικητής του Survivor 2021, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έπαιξε… μέσα κι όχι γκολκίπερ λόγω της πληρότητας στη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x