Σκωτία

Ήττα για την «αλλαγμένη» Σέλτικ πριν την ΑΕΚ

Η Σέλτικ παρατάχθηκε με αλλαγές κόντρα στη Χαρτς, έχασε με 1-0, χάρη στο γκολ του Κάιλ Λάφερτι στο 57’, κι έρχεται στην Αθήνα για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ… τσαλακωμένη.

Την πρώτη της ήττα στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα γνώρισε η Σέλτικ, η οποία έχασε με 1-0 τη Χαρτς στο «Τάινκαστλ Παρκ», με το τέρμα που πέτυχε ο Κάιλ Λάφερτι στο 57’ να κρίνει, εν τέλει, το νικητή της αναμέτρησης!

Από το ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι έβαλαν… δύσκολα στους Κέλτες, οι οποίοι πάντως παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, αφού ο Μπρένταν Ρότζερς θέλησε να προφυλάξει κάποιους παίκτες του, τρεις ημέρες πριν το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι Ρόγκιτς, Εντσάμ, Εντουάρντ και Φόρεστ έμειναν στον πάγκο αλλά τελικά η Σέλτικ το… πλήρωσε επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις εκτός έδρας αδυναμίες της, με ότι αυτίο μπορεί να σημαίνει για την «Ένωση» στη ρεβάνς του 1-1…

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Σμιθ πρόλαβε τη μπάλα πάνω στη γραμμή το πλασέ του Γκρίφιθς που είχε περάσει κάτω από τα πόδια τον Ζλάμαλ.

Στην επανάληψη, δε, και αφού πρώτα ο Λούστιγκ δεν κατάφερε να νικήσει με μακρινό σουτ τον Ζλαμάλ, η Χαρτς πήρε το προβάδισμα, όταν ο Σιμούνοβιτς «πούλησε» την μπάλα και ο Λάφερτι με δυνατό σουτ με το εξωτερικό στο 57' έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χαρτς: Ζλαμαλ, Μπέρα (48’ Χιουζ), Χμιθ, Χάρινγκ, Γκαρούτσιο, Λι, Σούταρ, Μαλράνεϊ (74’ Μπόζανιτς), Νέισμιθ, Λάφερτι (83’ Κοχρέιν), Ικπεάσου.

Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τιέρνι, Μπράουν, Κουάσι (70’ Ρόγκιτς), Χέις (63’ Φόρεστ), ΜακΓκρέγκορ, Σινκλέρ, Γκρίφιθς (63’ Εντουάρντ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x