Ελλάδα

Ήττα για την Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα του Elite Round

Με ήττα από την Ουκρανία στην Πάτρα (0-2) άρχισε η Εθνική Παίδων την προσπάθειά της στον 4ο όμιλο του Elite Round.

Η Εθνική Παίδων άρχισε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του Elite Round, καθώς έχασε στο γήπεδο της Παναχαϊκής από την Ουκρανία με 2-0.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική είχε την κατοχή αλλά οι Ουκρανοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 31΄ ο Μπελερής απέκρουσε το σουτ του Ολιτσένκο από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 44΄ ο Μακαρένκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μύθου από πλάγια θέση.

Στο 50ό λεπτό η ελληνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόκρη (2η κίτρινη) και στο 65΄ ο Μύθου έστειλε την μπάλα άουτ, σε τετ α τετ με τον Μακαρένκο. Στο 75΄ το σκορ άνοιξε για τους Ουκρανούς με «δράστη» τον Ρεντούσκο, ενώ στο 80΄ ο Μπογκντάνοφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σλοβακία νίκησε 2-1 την Ελβετία, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 9 Μαρτίου (15:00) απέναντι στην Σλοβακία, στο ίδιο γήπεδο.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης (Κύπρος, 20 Μαΐου-5 Ιουνίου) προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Κοσίδης, Μόκρης, Μπαταούλας, Βυρσοκινός (63΄ Φράγκος), Ντάνι (63΄ Ζουριδάκης), Ελευθεριάδης, Μύθου (85΄ Σαρρής), Μιχαηλίδης (73΄ Τζαμαλής), Καραργύρης (46΄ Μπέρδος), Ντούγκα.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Γιούρι Μορόζ): Μακαρένκο, Στρίτσουλκ (83΄ Ρίμπακ), Ντίχτιαρ, Τρέτιακ, Σελεκέτα, Ολιτσένκο (73΄ Ντράγκαν), Αζιμάϊ (89΄ Χαλίλοφ), Ρεντούσκο, Μποχντάνοφ, Στπέανοφ (46΄ Ντενίσοφ), Μπόνταρ (72΄ Χαρμάς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x