Ιταλία

Αποκλεισμός σοκ για Τζένοα και απόλυση για Τζούριτς!

Ο αποκλεισμός «σοκ» της Τζένοα από της Βίρτους Εντέλα, ομάδα τρίτης κατηγορίας, στο Κύπελλο Ιταλίας, έφερε την απόλυση του Ιβάν Τζούριτς από τον πάγκο της ομάδας.

Απίστευτο… κάζο για την Τζένοα, που γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στην έδρα της από την Βίρτους Εντέλα, ομάδα τρίτης κατηγορίας (!), και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «ροσομπλού» βρισκόντουσαν αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του θεσμού, όταν η Βίρτους Εντέλα, με γκολ στην τελευταία φάση της παράτασης, έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι (2-2 καν. διάρκεια, 3-3 στην παράταση).

Εκεί, ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Τζούριτς, είδε τους παίκτες του να γνωρίζουν έναν… ταπεινωτικό αποκλεισμό, χάνοντας στην "ψυχοφθόρο" διαδικασία των πέναλτι με 7-6. Η ήττα αυτή φαίνεται πως «ξεχείλισε το ποτήρι» για την ομάδα της Γένοβας, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει λίγη ώρα αργότερα την απόλυση του Κροάτη τεχνικού.

Ο 43χρονος προπονητής είχε αναλάβει τις «τύχες» της ομάδας τον περασμένο Οκτώβριο για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά την απομάκρυνση του Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ωστόσο, μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, αποτελεί και πάλι παρελθόν.

Μάλιστα, στην Ιταλία έχουν κυκλοφορήσει ήδη δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Τσέζαρε Πραντέλι, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x