Γενικά

Ιωαννίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αισιοδοξία για το ότι οι βρετανικές ομάδες θα εισέλθουν στη ESL»

Την αισιοδοξία της European Super League για είσοδο των βρετανικών ομάδων -και όχι μόνο- στο εγχείρημά της, εξέφρασε ο επικεφαλής του νομικού της επιτελείου, Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Για τις προσπάθειες της European Super League -που συνεχίζονται- μίλησε ο Γρηγόρης Ιωαννίδης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Ο επικεφαλής του νομικού επιτελείου της European Super League και Διδάκτωρ Αθλητικού Δικαίου σημείωσε ότι αναμένεται η σχετική απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι οι βρετανικές ομάδες θα εισέλθουν στο εγχείρημα. «Ναι, επιμένει (σ.σ. η European Super League) και φυσικά υπάρχει η απόφαση του ισπανικού δικαστηρίου που δικαιώνει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και αναμένουμε και την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Δεν μπορούμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες. Υπάρχει αισιοδοξία ότι οι βρετανικές ομάδες θα εισέλθουν, υπάρχει πρόβλεψη και για τις γαλλικές και τις γερμανικές ομάδες. Με τις τελευταίες είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν προβλέψεις να μεγαλώνει η ESL όσο περνούν τα χρόνια. Συνήθως η βρετανική κοινή γνώμη παίζει ρόλο στις αποφάσεις. Δεν έγινε σωστή παρουσίαση των επιχειρημάτων της ESL προς την βρετανική κοινωνία. Υπήρχε -και υπάρχει- και το θέμα της Covid-19 και του Brexit που συνέπεσαν μαζί», τόνισε αρχικά, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Εν συνεχεία, κλήθηκε να αναφέρει τα βασικά πλεονεκτήματα της European Super League: «Αύξηση των κερδών -είτε από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είτε από τεχνολογικές εξελίξεις- και η αυτονομία των ομάδων στη δημιουργία συγκεκριμένων κανόνων Δικαίου», σημείωσε. Τέλος, ο Γρηγόρης Ιωαννίδης μίλησε και για τη χειραγώγηση αγώνων στην Ελλάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x